Politika

jest će vi pečate!

Goran Pauk: Uhljebio sam puno znanih i neznanih, a volio bih da sam i puno više

Goran Pauk: Uhljebio sam puno znanih i neznanih, a volio bih da sam i puno više
Dusko Jaramaz/PIXSELL

HDZ-ov šibensko-kninski župan Goran Pauk izjavio je kako je uhljebio puno ljudi, odgovarajući pritom na novinarsko pitanje o tome kako mu se zamjera da je uhljebio sve koji su mu bili bliski.

"Uhljebio sam puno znanih i neznanih. Kad bismo gledali klasično zapošljavanje, u smislu natječaja, prijave, referenci, onda bismo mogli zaključiti za svakog da se zaposlio "preko veze". Nema onog tko se javio za neki posao a da nije imao neku "preporuku", neku "vezu". Volio bi da sam ih puno više "uhljebio", rekao je između ostalog Goran pauk u svom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju

To mi je, vjerujte, teži dio posla, objašnjavati ljudima da nešto ne može, slušati ih i lakonski im obećavati "riješit ćemo nešto". Nisam sklon takvim obećanjima, tu sam preoprezan i zato mnogi misle da sam bahat, da ne želim pomoći.

Dnevno bar pola radnog vremena potrošim na rješavanje egzistencijalnih problema ljudi i zbrinjavanje. Kad bih svima išao pomoći, ništa drugo ne bih stigao odraditi", rekao je HDZ-ov župan za Slobodnu Dalmaciju.


Reci što misliš!