Politika

reakcije

Virski vijećnik Josip Bašić: Gdje je načelnik?

Virski vijećnik Josip Bašić: Gdje je načelnik?

Virski općinski vijećnik Josip Bašić u dopisu medijima traži odgovore na pitanja vezana uz načelnika Općine Vir Kristijana Kapovića.

Njegov dopis prenosimo u cjelosti:

''Na prošloj sjednici Općinskog vijeća po prvi puta Kristijan Kapović nije sudjelovao na sjednici vijeća na čiji je prijedlog sazvana. Od predsjednika vijeća Rajka Radovića i zamjenika načelnika nismo dobili obrazloženje zašto načelnika nema nego je samo na početku sjednice kratko rečeno kako načelnik neće doći.

Od te sjednice vijeća načelnika Kapovića nema nigdje i nitko ga nije vidio te ga navodno od tad uopće nema na poslu pa čak ni na maškarskim manifestacijama.

S razlogom sada nakon 16 dana postavljam pitanje: Gdje je načelnik !?

Ovo je pitanje vrlo važno iz još jednog razloga o čemu se u javnosti šuti, a na Viru svatko o tome priča uz svakodnevne nove detalje. Taj razlog je navodno premlaćivanje Kapovića u jednom zadarskom hotelu krajem prošlog mjeseca i to je ono što me sada već ozbiljno zabrinjava jer je svaki novi dan dokaz kako je to istina.

Ovim putem tražim očitovanje Općine Vir i načelnika da se pojavi u javnosti te ukoliko ove priče nisu istina neka demantira. Ja se iskreno nadam da nije istina jer u suprotnom bi značilo da je na čelu Vira osoba koja ne može razmišljati svojom glavom već strahom i da mora robovati raznim privatnim interesima i u tom slučaju bi on morao odstupiti s dužnosti.

Ja ga ovim putem pozivam neka se pokaže javnosti  i nadam se , dematira ove navode. Ukoliko je to ipak istina, prije svega mu želim brz oporavak, a onda neka skupi snage i malo morala te podnese ostavku jer tako opterećena i ustrašena osoba ne smije i ne može obnašati nikakvu dužnost.''

 


Reci što misliš!