Politika

Pitanje Marka Pupića Bakrača:

Da li je Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu uprave za ceste Zadarske županije mijenjan samo kako bi se zaposlilo Branka Kutiju i to bez natječaja?

Da li je Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu uprave za ceste Zadarske županije mijenjan samo kako bi se zaposlilo Branka Kutiju i to bez natječaja?
Mladen Malik

Vijećnik u Županijskoj skupštini Marko Pupić Bakrač ponovo aktualizira pitanje obrazovanja Mile Fabijana, ali i natječaja Cesta Zadarske županije! Njegov dopis donosimo u cijelosti.

Pristigao je odgovor Mile Fabijana u svezi njegove stručne naobrazbe. Kako stoji u odgovoru diplomirao je 10.04.1989 godine i ima stručnu spremu VI stupnja inženjera cestovnog prometa ( VŠS ).

Sukladno Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu uprave za ceste Zadarske županije čl 10 za ravnatelja se traži  se VSS ili VŠS prometne, graditeljske, ekonomske struke a za zamjenika ravnatelja  traži se VSS  prometne, ekonomske, graditeljske ili pravne struke.

Ispada da zamjenik ravnatelja mora imati višu stručnu spremu od ravnatelja.

Nije mi jasno ni kako je moguće da je Branko Kutija primljen za zamjenika ravnatelja bez natječaja sa stručnom spremom tekstilno-kemijske tehnologije?

Da li je Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu uprave za ceste Zadarske županije mijenjan samo kako bi se zaposlilo Branka Kutiju i to bez natječaja?

Zašto u Monografiji  Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu gdje se nalazi popis svih studenata koji su diplomirali od 1984 do 2014 godine  se ne nalazi ime Mile Fabijana?


Reci što misliš!