Politika

ipak ništa od nove titule

Josipa Rimac izgubila utrku; za novu ravnateljicu NP Krka imenovana mlada, nepoznata Šibenčanka

Josipa Rimac izgubila utrku; za novu ravnateljicu NP Krka imenovana mlada, nepoznata Šibenčanka
Patrik Macek/PIXSELL

Dosadašnja ravnateljica Studentskog centra u Šibeniku, diplomirana ekonomistica Nella Slavica (HDZ) nova je ravnateljica JU Nacionalnog parka Krka koju je imenovao ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić

Neslužbenu informaciju Jutarnjem listu potvrdio je izvor iz Ministarstva zaštite okoliša i energetike kojem je na čelu Tomislav Ćorić.

Dosadašnjem ravnatelju Krešimiru Šakiću (SDP) istekao je mandat, a na natječaj se prijavilo šest kandidata. U utrci je ponovno bio dosadašnji ravnatelj, ali i aktualna ravnateljica Opće bolnice Šibenik Sanja Jakelić, direktor Udruge za zaštitu okoliša Hippocampus iz Biograda Željko Domitrović, te nezaposlena hrvatska braniteljica i doktorica znanosti Ljiljana Zmijanović. Po kuloarima se špekuliralo, pak, kako najveće šanse za prvu fotelju NP Krka ima Josipa Rimac, bivša gradonačelnica Knina i aktualna državna tajnica.

Nella Slavica, dosadašnja je ravnateljica Studentskog centra u Šibeniku i direktorica tvrtke za lov i turizam 'Sveti Hubert' u vlasništvu njezina oca. Ova diplomirana ekonomistica ima i dodatno zvanje specijalista za zaštitu okoliša, voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, posjeduje i certifikat u području javne nabave, ima i zvanje službenika za zaštitu osobnih podataka, te certifikat assistant trainera u programu Curriculum Globale za jačanje kompetencija andragoških djelatnika. Ima 15 godina na rukovodećim položajima u javnom i privatnom sektoru.


Reci što misliš!