Politika

sljedećih 14 dana

Inicijativa "Uzmimo novac strankama" prikuplja potpise u Zadru

Inicijativa
Dalibor Urukalović/PIXSELL

Prijavite se za skupljanje potpisa, potpišite, dajte svoj potpis da se milijuni potrošenih za političke stranke preusmjere u puno korisnije i potrebnije svrhe, poručuju iz Inicijative "Uzmimo novac strankama". Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Inicijativa "Uzmimo novac strankama" poručuje kako su snaga i moć u našim rukama, da je ovo prilika da političkim strankama uzmemo novac kojim bismo mogli plaćati lijekove i liječenje bolesne djece za koje se trenutno nema, novac kojim bi svako dijete imalo topli obrok u školi jer mnoga djeca gladuju u Hrvatskoj, novac kojim bi se umirovljenicima digle mirovine i ne bi većina preživljavala s 200 eura mjesečno, novac koji bi se ulagao u znanost i u puno korisnije svrhe. 

Dosta nam je korupcije, nepotizma, skandala, uhljeba i lažnih obećanja. Volonteri i građani, pozivamo vas da svojim potpisom uzmete natrag svoj novac, novac kojim političari plaćaju svoje luksuze i užitke, potplaćujući glasače i zloupotrebljavajući ga na najgore moguće načine dok istovremeno velik dio građana živi na rubu egzistencije. 

Stoga, dođite do Udruge Solidarnost, Ulica Rikarda Katalinića Jeretova 5 na Branimirovoj. Kad ne bude kišilo, naći ćete nas na Branimirovoj obali i Narodnom trgu od 9-13h i 16-20h idućih 14 dana. Prijavite se za skupljanje potpisa, potpišite, dajte svoj potpis da se milijuni potrošenih za političke stranke preusmjere u puno korisnije i potrebnije svrhe.

Samo dvije stranke HDZ i SDP uberu 100 milijuna kuna godišnje našega novca.

Idemo svi zajedno graditi bolju budućnost. Počnimo s potpisom.


Reci što misliš!