Politika

priopćenje tonija herende

SDP Grada Paga neće podržati preslagivanja u Gradskom vijeću

SDP Grada Paga neće podržati preslagivanja u Gradskom vijeću
Dino Stanin/PIXSELL

Toni Herenda, predsjednik GO SDP-a Grada Paga izdao je priopćenje za javnost u kojem navodi:

Sukladno potpisanom dogovoru, nakon dvije godine predsjedavanja Domagoja Vičevića (HLMzP), funkciju predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga trebao je preuzeti SDP i sadašnji potpredsjednik GO SDP-a Grada Paga, ujedno i potpredsjednik GV Grada Paga Darijo Grašo. SDP ne bježi od odgovornosti, bio je spreman preuzeti funkciju predsjednika GV Grada Paga i voditi Grad Pag u dobrom smjeru. 

U međuvremenu, vijećnici HDZ-a (5), uz potporu vijećnika s MODES-ove liste-Borka Oguića i Franča Bukše, zatražili su smjenu sadašnjeg predsjednika GV Grada Paga D. Vičevića.  

Kako neke ugovori vežu, a nekima su mrtva slova na papiru, ovo daje naslutiti da će HDZ predložiti predsjednika GV iz svojih redova.Takvo preslagivanje SDP neće podržati, jer otvara potencijalno širok put najodgovornijima za sve afere koje Pag drže daleko od ekonomskog  prosperiteta.

U budućem radu sudjelovat ćemo kao konstruktivna oporba i pružati potporu dobrim projektima, idejama i potezima, a ljudi iz SDP-a i dalje će predlagati i davati najbolje od sebe isključivo u interesu Paga i njegovih građana, ne samo kroz rad GV, nego i kroz razne udruge, klubove i organizacije kojih u Pagu ne nedostaje.

I dalje vjerujemo da Pag može biti transparentniji grad poštenih politika te da neće funkcionirati tako da se osobni interesi stavljaju iznad zajedničkih interesa.


Reci što misliš!