Politika

#komentar

Pupovac: Takvih incidenata nije bilo niti u najtežim poratnim vremenima

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac poručio je u četvrtak, nakon posjeta Uzdolju kod Knina u kojem su sinoć napadnuti gosti kafića, kako takvih incidenata nije bilo niti u najtežim poratnim vremenima.

"To se nije događalo ni u najtežim poratnim vremenima. I u tom smislu su svi mještani ovoga mjesta potreseni i zabrinuti. Došli smo da čujemo iz prve ruke što se dogodilo, da im pomognemo koliko možemo te da vidimo što možemo napraviti za one koji  su imali konkretne štete kao što je ima ovaj kafić", kazao je Pupovac novinarima. 

Pet je osoba u srijedu navečer lakše ozlijeđeno u Uzdolju kod Knina kada ih je nekoliko nepoznatih osoba napalo u kafiću, a isto se dogodilo i u mjestu Đevrske također na kninskom području, a tamo nitko nije ozlijeđen. Lokalni portali pišu da su bili napadnuti jer su gledali prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde.

Pupovac nije htio komentirati političku pozadinu cijelog slučaja poručivši tek kako će o tome biti riječi  na konferenciji za novinare sutra u Saboru u 10.30 sati.


Reci što misliš!