Sci-Tech

Lakše upravljanje stranicama

Facebook Pages Manager aplikacija dostupna svima

Facebook Pages Manager aplikacija dostupna svima

Administratori Facebook fan stranica od sada mogu preuzeti posebnu aplikaciju koja će im omogućiti vođenje profila odmah s mobitela.

Aplikacija Pages Manager, koja je za sada dostupna samo za iPhone i iPad, omogućuje administratorima da pogledaju sve novosti vezane uz svoje stranicu, kao što su aktivnosti, statistike, a moguće je i odgovarati na upite fanova.

Kako bi se logirali na stranicu potrebno je imati glavnu Facebook i Page Manager aplikaciju instaliranu na vašem uređaju. Jednom kada ste prijavljeni na Facebook aplikaciju, otvorite Pages Manager i kliknite na Log In.

Dakle aplikacija služi za objavu statusa i slika, pregled statistika, odgovaranje na komentare i pristup sadržaju na fan stranici. Također, koristeći ovu aplikaciju primat ćete obavijesti na vaš uređaj jednom kada ljudi nešto objave na vašoj stranici. Spomenimo samo da na ovoj verziji nije moguće isključiti obavijesti, no iz Facebooka ističu kako će ova mogućnost stići u narednim verzijama.

Također, za sada nije moguće slati poruke iz Pages Admin aplikacije, no ovo je također jedna od značajka koja će stići uskoro.

Preuzmite aplikaciju za vaš iPhone na ovom linku, no spomenimo da morate imati barem iOS4.2 kako bi koristili Pages Manager.

Više na Zimo.co .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.