Sci-Tech

Online trgovina

Nova korisna web-aplikacija - Shopoteka.com

Nova korisna web-aplikacija - Shopoteka.com

Shopoteka.com ( http://www.shopoteka.com ) je nova web-aplikacija na hrvatskom internetskom prostoru koja svojim korisnicima omogućuje uređivanje online shopping lista, i pritom prepoznaje da li su neke od stavki dostupne po sniženoj cijeni u nekoj od hrvatskih trgovina.


Aplikacija je namijenjena svima koji prije kupovine vole sastavljati shopping listu i imati je stalno "pri ruci" (pa i na svom mobitelu), kao i onima koji se vesele kupnji željenog artikla na akcijskoj ponudi trgovačkih lanaca, jer time štede na kućnom budžetu, tj. mogu kupiti više za isti novac.

"Shopoteka je rađena s velikim entuzijazmom, jer iskreno vjerujemo da je ovakav koncept koristan i za posjetitelje i za trgovine, posebno u ovim vremenima krize i štednje." - istaknula je Mirna Majstorović, direktorica tvrtke Umotvorine, koja stoji iza ovog projekta.

"Uskoro dolaze i nove funkcionalnosti za još bolje iskustvo korisnika, kao što je mogućnost dijeljenja shopping lista s drugim korisnicima, razmjena preporuka za dobru kupnju, iPhone aplikacija, i još puno toga. Kako je sve još u razvojnoj fazi, željeli bismo ohrabriti nove korisnike da nam jave svoje sugestije za nove funkcionalnosti."

"Širenjem ovakvog načina promocije akcijskih ponuda i organizacije osobnog shoppinga, gomile papirnatih kataloga koji se nepotrebno gomilaju po sandučićima postaju suvišne, pa tako dugoročno doprinosimo smanjenju potreba za sirovinom za izradu papira - čuvamo šume!"

Usluge Shopoteke su za sve korisnike besplatne, a dostupne su na www.shopoteka.com . Shopping liste je moguće pregledavati i preko bilo kojeg mobitela s pristupom na internet što je vrlo praktično u odnosu na razne podsjetnike za kupovinu koji nisu "pri ruci" baš kad ih najviše trebamo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.