Sci-Tech

Get a Mac

Microsoft zanemaruje Vistu, Apple se sprda

Microsoft zanemaruje Vistu, Apple se sprda

Apple je predstavio dosad najbolju reklamu iz serijala 'Get a Mac'

Kako sada stvari stoje, Microsoft je više medijske pažnje odlučio posvetiti svom sljedećem operacijskom sustavu Windows 7, nego postojećoj Visti, tj. rješavanju brojnih problema koja s njom imaju korisnici.

Ovu Microsoftovu politiku prepoznali su i u najvećem konkurentu Appleu, koji predstavlja najnoviju reklamu serijala 'Get a Mac'.

Ako se nas pita, Apple je predstavio dosad najbolju reklamu iz serijala 'Get a Mac'. Aludirajući na Microsoftovo zanemarivanje recentnog OS-a Viste, serijal 'Get a Mac' okreće se upravo ovoj činjenici.

Otkako je u svibnju 2006. predstavljen, serijal 'Get a Mac' konstantno nas zabavlja.

Do sada je predstavljeno nešto više od 60 različitih reklama 'Get a Mac', no svima je zajedničko jedno - u minimalističkom, prepoznatljivom Appleovom bijelom okruženju pojavljuje se par glumaca.

Onaj u formalnom odijelu s kravatom predstavlja Windowse i PC, dok onaj odjeven ležerno predstavlja Mac i Ma OS X, a zaplet je uvijek isti - par se natječe svojim mogućnostima i karakteristikama, a uvijek, sasvim logično, pobjeđuje Mac.

Kako bilo, ovaj reklamni serijal za Apple radi oglašivačka kompanija TBWA Worldwide, a kompletan reklamni serijal možete pogledati na službenim Appleovim stranicama.


Reci što misliš!