Sci-Tech

Internet

Napredna pretraga hrvatskih internetskih adresa

Napredna pretraga hrvatskih internetskih adresa

Na WhoisHR-u je moguće pretraživati i po imenu vlasnika i imenima tvrtki što predstavlja značajnu novost i unaprjeđenje na hrvatskom internetskom prostoru

Na internetskoj adresi whois.com.hr smješten je novi web projekt za napredno pretraživanje hrvatskih internetskih adresa WhoisHR, priopćeno je iz kompanije.

Uz pomoć ovog servisa zainteresirani posjetitelji mogu besplatno pretraživati detaljne informacije o .hr, .com.hr, .iz.hr, .name.hr i .from.hr domenama.

Jednostavnim utipkavanjem imena domene u polje za pretragu moguće je doznati informacije o vlasniku domene, datumu registracije, statusu domene, imenu tvrtke koja pruža uslugu smještaja domene i druge tehničke podatke primjerice IP adrese na kojoj je domena smještena.

Na WhoisHR-u je moguće pretraživati i po imenu vlasnika i imenima tvrtki što predstavlja značajnu novost i unaprjeđenje na hrvatskom internetskom prostoru.

Napredna usluga praćenja registracije novih domena omogućuje korisnicima informiranje o kreiranju novih com.hr domena maksimalno 24h nakon njihove registracije. Obavijesti o kreiranju novih domena se mogu pratiti na WhoisHR-u ili primati putem maila.

Dostupna je i usluga praćenja isteklih domena koje više nisu zanimljive njihovim nekadašnjim vlasnicima. Na taj način korisnici mogu steći uvid i u projekte koji nisu nikad zaživjeli.

WhoisHR prvi je projekt takve vrste u Hrvatskoj i namijenjen je tvrtkama čije su glavne djelatnosti web hosting, preprodaja domena, web design i web development, te svim ostalim korisnicima koji imaju potrebu za detaljnim tehničkim informacijama o hr domenama.


Reci što misliš!