Sci-Tech

Mobilna telefonija

LG Shine Gold

LG Shine Gold

LG Electronics najavio je nove verzije svoje izvanredno uspješne Black Label Serije telefona, iz serije LG Shine.

LG otkriva dva nova Shine mobilna uređaja u vidu luksuznog "Gold" i modnog "Titanium Black" uređaja.

Nastavljajući tradiciju kojom je postigao svjetski uspjeh LG Shine slide uređajem, modelom LG-KE970, nove verzije LG Shine telefona nude korisnicima mogućnost da biraju izmedju stilskog "Titanium Black"' uređaja o kome smo već pisali i "Gold" modela, za one koji zahtijevaju vrhunski stilizirani uređaj koji oslikava njihov image.

Novi telefoni nude i novi stilski trend, potpuno metalni okvir koji blista na dlanu korisnika.

Za razliku od slide verzije LG Shinea, LG Shine Bar odn. model LG-KE770 ima LCD ekran od 1.77 inča, koji živo oslikava prikazani sadržaj i omogućuje da se slika na njemu vidi iz različitih kuteva.

Od ostalih bitnijih karakteristika izdvajaju se kamera od 2 megapixela, proširiva memorija (micro SD card), multimedia player (MP3, MPEG4, WAV), USB i Bluetooth (V1.2), tekstualne poruke (SMS, EMS, MMS) i pristup internetu.

Nije zanemariva niti činjenica da oba uređaja imaju baterije koje dozvoljavaju oko 160 minuta razgovora i preko 280 sati na čekanju, što ih čini liderima u svojoj klasi.

LG Shine je dostupan u preko 65 zemalja i ističe prisustvo LG-ja na svakom bitnijem tržištu mobilnih telefona. Uskoro ih možemo očekivati i u našim trgovinama.

Reci što misliš!