Sci-Tech

Mobilna telefonija

Levi's šminkerski mobitel

Levi's šminkerski mobitel

U skladu sa zahtjevima i potrebama kupaca širom svijeta, Levi's je predstavio vlastiti mobilni telefon, koji će osim modnog dodatka njegovim korisnicima omogućiti da uživaju u glazbi, razmjeni fotografija i video materijala, kao i u mobilnom internetu.

Za sada je poznato da će Levi's Mobile Phone biti izrađen od metala, odnosno posebne vrste čelika otporne na hrđu, grebanje i udarce. Uz telefon isporučivati će se i metalni lanac, kojim će se telefon moći zakačiti za traperice.

Novi modni telefon proizvoditi će se u dvije varijante - muškoj i ženskoj. Prva muška edicija ima tri boje kućišta - crnu, sivu i smeđu, dok će ženska edicija imati maske sa završnom obradom visokog sjaja i to u srebrnoj i boji pijeska. Ekrani oba telefona koristiti će se i kao ogledalo kada je telefon u standbyu.

Telefon se u europskim Levi's prodavaonicama očekuje tijekom rujna 2007. godine. Tada ćemo saznati i ostale karakteristike ovog modnog telefona. Levi'su je u kreiranju ovog telefona pomogla svjetski poznata grupa za industrijski design (posebice mobilnih telefona) - ModeLabs.


Reci što misliš!