Sci-Tech

Društvene mreže

Facebook testira opciju privatnih komentara

Facebook testira opciju privatnih komentara

Facebook testira novu opcija koja će korisnicima koji komentiraju određeni post omogućiti da sami kontroliraju vidljivost svojih komentara

Najpopularnija svjetska društvena mreža Facebook započela je s testiranjem još jedne nove opcije. Ovaj put je riječ je opciji koja se tiče boljeg upravljanja privatnošću korisnika i koja će korisnicima omogućiti da odaberu tko će smjeti vidjeti njihov odgovor na određeni post, piše Bug.

Prilikom pisanja posta, odnosno u izborniku gdje se sastavlja odgovor na određeni post pojavit će se ikona lokota. Klikom na nju korisniku će se ponuditi četiri različite opcije za vidljivost njihova odgovora na post.

Prva opcija omogućava da post vide samo prijatelji komentatora i vlasnik posta na koji je korisnik komentirao, putem druge opcije odgovor na post će vidjeti samo komentatorovi prijatelji, putem treće samo vlasnik posta i komentator, a putem zadnje odgovor na post će moći vidjeti svi korisnici Facebooka.

Zasad ostaje nejasno do kada će trajati testiranje ove opcije i kada će ona biti implementirana svim korisnicima Facebooka.

a

Reci što misliš!