Sci-Tech

sjajne vijesti za iznajmljivače i goste

Mobilna aplikacija Visit Bibinje ubuduće će nuditi informacije o smještajnim kapacitetima u realnom vremenu

Mobilna aplikacija Visit Bibinje ubuduće će nuditi informacije o smještajnim kapacitetima u realnom vremenu
Leo Banić

Turistička zajednica Općine Bibinje poziva da se uključite u drugu fazu proširenja funkcionalnosti mobilne aplikacije Visit Bibinje. Nova funkcionalnost mobilne aplikacije sadržavat će popis i dostupnost smještajnih kapaciteta na području općine Bibinje u realnom vremenu

Putem ovog rješenja, svaki gost će u određenom trenutku moći provjeriti koji smještajni kapaciteti su dostupni na području općine Bibinje, a koji nisu, te će vas kontaktirati ukoliko imate dostupan smještaj.

Što dobiva gost?

Ovim funkcionalnim rješenjem omogućit će se gostu jednostavan prikaz i dostupnost smještajnih kapaciteta na području općine Bibinje. Gost će moći pristupiti ovom rješenju putem mobilne aplikacije ili internet stranice te će moći uspostaviti direktan kontakt s vama kao iznajmljivačem smještajnih kapaciteta.
 
Što dobiva iznajmljivač?

Mogućnost popunjavanja slobodnih smještajnih kapaciteta u realnom vremenu.

Gdje?

Ovo mobilno rješenje će biti dio Android mobilne aplikacije “Visit Bibinje“, službene mobilne aplikacije Turističke zajednice Općine Bibinje. Isto tako mobilnoj aplikaciji će se moći pristupiti putem službenih internet stranica ovog projekta o kojima ćete biti naknadno obaviješteni. Projekt kreće sa svojim punim radom u svibnju, 2018.

Kako i gdje se prijaviti?

Popunjavanjem online obrasca.

Što vam je činiti nakon prijave vašeg objekta?   

Nakon provjere unesenih podataka i uvrštenja objekta u bazu podataka bit će Vam dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i zaporka kojom možete osobno ažurirati broj raspoloživih ležajeva putem mobilne aplikacije.

Naplaćuje li se?

Ne naplaćuje se. Objava smještajnih objekata je besplatna za sve registrirane privatne iznajmljivače s područja općine Bibinje i ne uključuje nikakve daljnje troškove prema turističkoj zajednici.


Reci što misliš!