Sci-Tech

32" i 43"

NOA na tržište izbacila dva NOA Vision LED televizora

NOA na tržište izbacila dva NOA Vision LED televizora

Robna marka NOA postala je bogatija za novu liniju uređaja. Uz NOA pametne telefone i Noaline dodataka za njih, koprivnička tvrtka Hangar 18 lansirala je novu liniju LED televizora koja se zove NOA Vision.

Na tržištu su trenutno dostupna 2 modela, jedan od 32 inča te drugi, Smart TV s dijagonalom ekrana od 43 inča.

NOA Vision LED televizori slijede „affordable premium“ filozofiju koja je popularizirala NOA brand i koja implementira bogatstvo opcija u uređajima koji nude najviše za najpovoljniju cijenu.
 
Prva dva modela koja su se pojavila na tržištu imaju dijagonale ekrana 32 i 43 inča. Oba uređaja nude vrhunsku kvalitetu slike od 16.7 milijuna boja i izoštravanje slike putem „comb filteringa“.
 
Kupci NOA Vision televizora mogu biti sigurni da će njihovi uređaji još dugi niz godina biti aktualni u smislu podržanog TV signala. NOA Vision televizori podržavanju DVB-T2 standard kojeg su prihvatile gotovo sve zemaljske televizije.
 
Kako bi omogućili da vaše omiljene serije pogledate u kasnijem terminu, NOA Vision televizori dolaze s ugrađenim video snimačem, koji uz dodatak USB memorije omogućuje uživanje u njima kada god poželite. Oba modela dolaze s implementiranom Dolby audio tehnologijom koja poboljšava kvalitetu zvuka i tako omogućuje bolji doživljaj slušanja sadržaja.
 
Osim kompaktnog 32'' televizora u HD ready rezoluciji od 1.366x768px, NOA Vision serija nudi i 43'' pametni TV u FHD rezoluciji 1.920x1.080px, koji pokreće Android 6.0 operativni sustav. Uz dostupno spajanje na WiFi mrežu, ovaj model će obogatiti svakodnevno gledanje televizije s aplikacijama i raznim multimedijalnim sadržajem.
 
NOA Vision televizori dolaze u elegantno dizajniranom kućištu tamno sive boje s izrazito tankim metalnim okvirom, koje će se idealno uklopiti u vaš prostor.
 
Kako bi kupcima osigurali bezbrižno korištenje uređaja na duže vrijeme, uz svaki NOA Vision televizor dolazi i garancija od 5 godina
 
Uz trenutno dostupne modele, planovi za NOA Vision liniju televizora uključuju i dva nova modela, dijagonale 50 i 55 inča UHD rezolucije koje NOA uskoro planira predstaviti na tržištu.


Reci što misliš!