Sci-Tech

Učinkovita komunikacija za IT-jevce

Radionica o učinkovitoj komunikaciji u IT sektoru ovoga petka na Novom kampusu

Radionica o učinkovitoj komunikaciji u IT sektoru ovoga petka na Novom kampusu

U petak, 18. svibnja 2018. godine u 10:00 sati u prostorijama Studentskog centra na Novom kampusu (prizemlje studentskog doma), u prostoru budućeg Code Huba Zadar, održat će se edukacijska radionica na temu “Učinkovita komunikacija za IT-jevce“

Edukaciju organizira Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u sklopu projekta CODE.

Prvi izazov s kojim se susreću IT-jevci je potreba za komunikacijom sa svojim timom i direktan kontakt s klijentima. Drugi izazov jesu uobičajeni programi za razvoj komunikacijskih vještina koji su preopćeniti, ne podržavaju specifične potrebe i ne uzimaju u obzir realnost IT i softverskih projekata.

Ova besplatna edukacija je namijenjena svim zainteresiranima kojima su potrebne dodatne komunikacijske vještine te sposobnosti razumijevanja potreba druge strane u verbalnoj ili neverbalnoj komunikaciji.

Edukaciju će voditi Mirna Šmidt i Miljenka Plazonić Bogdan, a kombinirat će prezentaciju, demonstraciju i vježbe, asocijativne elemente, individualni i grupni rad, samoprocjenu i refleksiju. Edukacija nudi vježbe i studije slučajeva iz IT prakse u brojnim komunikacijskim kanalima kojima se sudionici služe, a pomoći će i u razvijanju sposobnosti i vještina prijenosa jasne i adekvatne poruke u raznim komunikacijskim okruženjima (razgovor, sastanak, elektronska pošta, chat i drugo). 

Teme radionice:

- Komunikacijski proces
- Glavne prepreke u komunikaciji
- Osobni stil slušanja
- Razumijevanje aktivnog slušanja
- Ključevi za efikasno verbalno i neverbalno komuniciranje

Prijava putem poveznice.


Reci što misliš!