Sci-Tech

IT događaj godine u zadru

Gradonačelnik Dukić u petak svečano otvara konferenciju "My Smart City"

Gradonačelnik Dukić u petak svečano otvara konferenciju

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u suradnji s Gradom Zadrom i predstavnicima lokalne IT zajednice organizira IT događanje pod nazivom "My Smart City Hackaton i Konferencija" koje se održava od 11. do 13.10. 2018. u prostorima Kazališta lutaka Zadar.

Otvorenje konferencije će se održati u petak 12.10.2018. s početkom u 11:00 sati u glavnoj dvorani Kazališta lutaka Zadar. Konferenciju će otvoriti gradonačelnik Branko Dukić. 

"My Smart City" konferencija obuhvaća hackathon i code lab radionice (održavaju se u četvrtak 11. listopada), te konferencijski dio koji se odvija u petak i subotu, 12. i 13. listopada. 

Cjelokupno događanje, koje će se održati od 11. do 13. listopada ove godine u prostorijama Kazališta lutaka Zadar, sufinancirat će se kroz projekt CODE, odobren unutar Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.- 2020., a čiji je cilj unaprjeđenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama.  


Reci što misliš!