Sci-Tech

#apps

Messenger Lite dobiva nove opcije među kojima i slanje GIF-ova

Messenger Lite dobiva nove opcije među kojima i slanje GIF-ova
Designed by Rawpixel.com

Nova inačica Messenger Lite aplikacije za Android uređaje dobila je mogućnost slanja GIF-ova te personalizacije razgovora, a pritom i dalje teži manje od 10 MB

Lakša inačica Facebookove aplikacije za razmjenu poruka Messenger, Messenger Lite, u inačici za Android, dobila je nekoliko novih opcija.

Iako je sama aplikacija manja od 10 MB sad je putem nje moguće slati GIF-ove (opcija pregledavanja GIF-ova bila je dostupna već u ranijim inačicama aplikacije).

Sada je moguća i detaljnija personalizacija razgovora u vidu promjene boje za pojedini razgovor te dodavanja nadimka za pojedinog sudionika razgovora. Razgovori se mogu konfigurirati jednostavnim pritiskom na dediciranu tipku s gornje desne strane samog sučelja aplikacije.

Korisnici Messenger Lite aplikacije moći će podijeliti svoje audio i video datoteke te fotografije pritiskom na "+" ikonu. Ova nadogradnja nalazi u fazi distribucije, no bit će potrebno nekoliko dana da bude dostupna svim korisnicima putem službene trgovine aplikacija Google Play.


Reci što misliš!