Sci-Tech

code hub zadar

Skaliranje aplikacija - Kako prijeći put od prototipa do 4 milijuna korisnika objasnit će vam Mario Brkić

Skaliranje aplikacija - Kako prijeći put od prototipa do 4 milijuna korisnika objasnit će vam Mario Brkić

Što su to Usability, Product Ownership i kako izgleda svakodnevica skaliranja aplikacije pojasnit će nam Mario Brkić iz tvrtke George Labs, sa sjedištem u Beču.

Mario će nam dati uvod u Usability kao važan dio user experiencea, a govorit će i o modernim tehnikama dizajna proizvoda. Dođite poslušati njegovo iskustvo s razvojem aplikacija, dizajnom i strukturiranjem velikih timova te novim metodama efikasnog razvoja softvera. 

Ukratko: Kako od prototipa do čak 4 milijuna korisnika!

Inače, Mario Brkić je Zadranin koji je odrastao u Kanadi, zadnjih šest godina živi u Beču, a u Zadar se uvijek rado vraća.

Mario trenutno vodi dva tima u tvrtki George Labs iz Beča u kojoj je i jedan od osnivača od njenih početaka pod nazivom R&D Lab - BeeOne. U jednom timu je Product Owner i radi razvoj, a u drugom timu rade na R&D-u. Trenutno tvrtka ima 250 zaposlenih, a uskoro će zapošljavati novih 100 ljudi.

Govorit će nam o svojim iskustvima i strastima kao što s Usability - Behavioral Driven Development (BDD) - Jobs to be done Framework - Spotify model organizacije timova - Agile i Scrum primjena u praksi. Tome valja pridodati Velebit i planinarenje, KK Zadar i Tornado... 

Sve u svemu - zanimljiva profesionalna karijera, iskustvo, interesi i životna priča Marija Brkića garancija su još jednog inspirativnog druženja.

Stoga zabilježite datum 16. siječnja i u 18 sati svratite u Code Hub Zadar!


Reci što misliš!