Sci-Tech

drink and pick

Društvo za izlazak ili partner: ova aplikacija nudi oboje

Društvo za izlazak ili partner: ova aplikacija nudi oboje

Online upoznavanje potencijalnih partnera definitivno je olakšalo probijanje leda i gotovo da je istisnulo klasične ulete. Ali ako i niste raspoloženi za traženje potencijalnih partnera nego samo tražite društvo za izlazak, aplikacija DRINK&PICK vam daje obje opcije, ovisno o raspoloženju.

Aplikacija je proizvod domaćih developera tvrtke Lignum Vitae koji su razvoj aplikacije započeli još 2016. godine i odonda je konstatno usavršavaju.

DRINK&PICK ima dvije funkcije - prva je pronaći ekipu ili prijatelja za popiti kavu, pivo ili za izlazak do sitnih sati, a druga je upoznavanje potencijalnih partnera za nešto više od prijateljstva. Opcija Drink olakšava potragu za društvom, dogovore i izbor mjesta za izlaske - od jutarnje ili podnevne kave pa sve do cjelonoćnog partijanja u klubu.

Korisnik dodaje drinking buddie (postojeće ili nove prijatelje), koji u svakom trenutku mogu vidjeti gdje ste pa se putem chata dogovarate o svojim daljnjim planovima.

Na mapi odabire mjesta na koja mu se se izlazi, glazbu, i vrstu pića, a aplikacija mu izbacuje listu događanja prema odabranim preferencama. Korisnik, potom dodaje prijatelje, postojeće ili nove, tzv. drinking buddies, a tu je i chat preko kojeg su mogući dogovori.

Osim društva za izlazak na piće, aplikacija nudi mogućnost upoznavanja potencijalnih partnera.

Novost je izbjegavanje interakcije između korisnika dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije i višesatno dopisivanje. Nakon toga, s potencijalnim partnerom morate razmjeniti 'friški' selfie pa nema iznenađenja - nema slanja fotografija koje nisu vaše ili su nastale prije 10 godina. Ako su oba korisnika odgovorila na selfije s YES, možete se bolje upoznati na chatu i dogovoriti susret uživo.

Aplikacija je lansirana prije godinu dana, a programeri su u međuvremenu rješavali dječje bolesti i dodavali nove funkcije, poput primjerice povezivanja s ostalim društvenim mrežama. Tako primjerice ako se netko od prijatelja na Facebooku prijatelja prijavi u nekom klubu, to je odmah vidljivo u samoj aplikaciji i s njim odmah možemo stupiti u kontakt.

Aplikacija je besplatna i dostupna svim korisnicima Android i iOS mobilnih uređaja.


Reci što misliš!