Sci-Tech

njegova sudbina je u vašim rukama

Na Netflix stiže interaktivna avantura s Bearom Gryllsom

Na Netflix stiže interaktivna avantura s Bearom Gryllsom
Screenshot / The Island (2015)

Već u travnju Netflix će dati gledateljima priliku da kontroliraju avanture Beara Gryllsa u osam epizoda nove interaktivne serije You vs. Wild

Veliki uspjeh Netflixovog prvog interaktivnog filma Black Mirror: Bandesnatch ohrabrio je ovaj servis i njegovo vodstvo na kreiranje novih sadržaja u kojima sami gledatelji imaju priliku utjecati na radnju. U novom serijalu You vs. Wild gledatelji će tako imati priliku odabirati smjer u kojem će se razvijati pustolovine poznatog instruktora preživljavanja i avanturista Beara Gryllsa.

45-godišnji Edward Michael Grylls povest će gledatelje u osam novih putovanja kroz divljinu, i to na način da je njegova "sudbina" u rukama onih koji će nove epizode konzumirati putem Netflixa.

Prema najavi, vidljivo je da će Gryllsove avanture diljem svijeta uključivati, kao što smo od njega i navikli, preživljavanje u ekstremnim uvjetima, dok će gledatelji imati prilike utjecati na njegove odluke u pojedinim trenucima. Kada su je upitali hoće li biti moguće lošim odlukama "ubiti" glavnog aktera, potpredsjednica Netflixa za originalan sadržaj Cindy Holland odgovorila je kako ova serija neće biti mračna poput Bandersnatcha.

Bear Grylls je prilikom predstavljanja izjavio da je ponosan što je dio prvog ovakvog live-action interaktivnog projekta u svijetu i što će moći gledatelje barem nakratko staviti u svoju poziciju. "Ulozi su vrlo visoki!", poručio je. Svih osam epizoda interaktivne avanture You vs. Wild na streaming platformu stiže 10. travnja.


Reci što misliš!