Sci-Tech

VIJESTI I GLASINE

OnePlus 7 u novim vizualizacijama

OnePlus 7 u novim vizualizacijama
Screenshot

Imamo novu vizualizaciju koja potvrđuje da OnePlus 7 dolazi sa zaslonom bez ureza, pomičnom prednjom kamerom i trostrukom stražnjom kamerom.

Do sada su gotovo svi  poznati  proizvođači pametnih telefona pokazali   prve ovogodišnje top modele osim tvrtke OnePlus. Njihov top model  OnePlus 7 trebao bi biti objavljen u svibnju, što je  iznimka, budući   svi modeli do OnePlus 6 ugledali su svjetlo dana  u lipnju.

Vidjeli smo već podatke o nekim tehničkim specifikacijama za OnePlus 7 kao i niz fotografija dizajna te jedan video render. Ovih dana pojavile su se nove vizualizacije izgleda uređaja preko proizvođača zaštitnih maskica. Potvrđuju da će pametni telefon imati pop-up kameru s prednje strane.

Na dnu je prostor za zvučnik, mikrofon,  USB Type-C priključak i  utor za SIM karticu. Na stražnjoj  strani u sredini nalazi se trostruka kamera  u vertikalnoj  postavi.

Prema ranijim glasinama, uređaj će biti ponuđen u tri gradijentne boje:  crno žutoj, crnoj ljubičastoj i cijan  sivoj boji.  Hoće li kućište imati  IP ocjenu otpornost na vodu i prašinu, stereo zvučnike nije poznato.

Njegov 6,5-inčni  AMOLED zaslonom s integriranim skenerom otiska  prsta  ima zakrivljene rubove   kao što imaju  Samsung  Galaxy S9 i Galaxy S10 .  Nema sumnje, hardverska baza je  Qualcomm Snapdragon 855. Najmanji kapacitet radne memorije bit će  6 GB, a baterije 4.150 mAh. Potonja navodno dolazi s podrškom  bežičnog punjenja.   Ovaj pametan telefon radi na operativnom sustavu Android 9 Pie s Oxygen OS.

5G?

Iako su neke glasine ukazivale da bi OnePlus 7 mogao imati 5G modem, ali sve opcije su otvorene.  Naime, Pete Lau, izvršni direktor, rekao je u intervjuu za CNet  u prosincu 2018. godine,  da bi  5G telefon mogao biti odvojen od OnePlus 7.  S druge strane, u intervjuu za USA Today,  Lau je rekao da će  5G uređaj doći u Englesku i Finsku u prvoj polovici godine, gdje će ga ponuditi mobilni operateri EE i Elisia.


Reci što misliš!