Sci-Tech

plavi hackathon u zadru

Prihvatite izazov i osmislite inovativna rješenja iz sektora Plavoga gospodarstva!

Prihvatite izazov i osmislite inovativna rješenja iz sektora Plavoga gospodarstva!
Designed by Creativeart

Županijska komora Zadar poziva sve proaktivne i ambiciozne dionike iz sektora IT-a, ribarstva, turizma i akvakulture da budu kreativni i uz pomoć mentora sudjeluju u razvoju inovativnih rješenja na Plavom hackathonu koji se održava u sklopu projekta BLUE_BOOST, a financiran iz europskog programa Interreg Adrion.

Plavi hackathon će se održati 25. i 26. travnja 2019. godine u prostorijama COIN Coworking-a Zadar na adresi Put Murvice 16, 2. kat, 23000 Zadar.

Hackathon je nastavak procesa pronalaženja MMSP-a koji će se natjecati za dobivanje vaučera za plaćanje usluga konzultanata (knowledge providers), koji će im pomoći u osmišljavanju inovativnih rješenja u njihovom poslovanju.

Cilj hackathona je razvoj i razrada inovativnih poslovnih ideja u području Plavog gospodarstva, a za najbolji tim će biti osigurana nagrada – putovanje u Solun, Grčka za 3 osobe na Brokerage event, koji se organizira u sklopu projekta BLUE_BOOST. Ocjenjivanje je povjereno stručnom timu koji će se rukovoditi kriterijima relevantnosti, dizajna i prihvatljivosti inventivnih rješenja.

Prijave su otvorene do 24. travnja 2019.

Obrazac za prijavu i više informacija o ovom događaju možete pronaći na web stranicama Županijske komore Zadar.


Reci što misliš!