Sci-Tech

nosivi gadgeti

Amazfit GTS ima bolji ekran od Apple Watcha 4, na koji jako sliči

Amazfit GTS ima bolji ekran od Apple Watcha 4, na koji jako sliči

Huami je pokazao Amazfit GTS pametan sat dizajnom i specifikacijama gotovo klon Apple Watch 4 modela, koji košta trećinu Apple-ove cijene.

Amazfit GTS  dolazi u kućište  kvadratnog  oblika  izrađenom od aluminija i Gorilla Glass 3 stakla. Zaokruženo je na sve 4 strane efektom 2.5D i pokriva  dodirni AMOLED zaslon od 1,65 inča  rezolucije 348 x 442 piksela gustoće  341 ppi. 

Ove specifikacije  ekrana  su bolje nego što ima  najnovija generacije Apple Watcha, tako   ne bi trebalo biti problema s kvalitetom  prikaza.  Proizvođač je obećao ponuditi na odabir 100 različitih brojčanika, od kojih će 40 biti dostupno odmah,  a ostatak će Huami pripremiti u skoroj budućnosti.

MOŽDA VAS ZANIMA: Najavljen Amazfit GTR pametan sat u verzijama 47 i 42 mm, autonomijom do 74 dana i 12 sportskih načina rada

Vrlo je lagan. Teži  24, 8 grama, dok je njegova debljina samo 9,4 mm.  Otpornost na vodu je 5ATM i opremljen je SWOLF  funkcijom nadzora plivanja. Gumena narukvica (remen) je širine 20 mm i kupcima će biti na raspolaganju u izboru 6 boja.

Amazfit GTS ima integrirane GPS i GLONASS mogućnosti povezivanja , kao i napredni Bio Tracker PGG senzor brzine otkucaja srca, zahvaljujući kojem je sat u mogućnosti provoditi kontinuirano nadgledanje otkucaja srca i daje mu  određenu neovisnost od mobilnog telefona. Amazfit GTS povezuje se s pametnim telefonom putem Bluetooth 5.0. veze.

MOŽDA VAS ZANIMA:  Recenzija: Amazfit Stratos + (exclusive edition) - veliki zaslon i sve za sport

Među senzorima  su još   6-osni akcelerometar , troosni geomagnetski senzor, senzor tlaka zraka i senzor ambijentalnog svjetla.  Postoji NFC koji omogućava plaćanje putem mobilnih uređaja, ali  samo na kineskom tržištu.

Uređaj može pratiti 12 vrsta aktivnosti, uključujući trčanje, vožnju biciklom, pa čak i dizanje  utega.

Baterija kapaciteta  220 mAh nudi do 14 dana aktivne neprekidne uporabe i  do 46 dana  ako sat koristimo samo za prikaz vremena    bez Bluetooth povezivanja.  Ako je  GPS  stalno uključen, sat će trajati jedan dan. Punjenje se vrši preko magnetsko spojivog punjača.   

MOŽDA VAS ZANIMA:  Pametni sat Amazfit Verge 2 ili Amazfit Smart Watch 2 ima eSIM i mnogo mogućnosti

Cijena  sata je  nešto više od 110 eura u Kini.  Uskoro bi se trebala pojaviti globalna verzija i naravno, cijena ovog modela biti će   nešto viša. Međutim,  ne bi trebala biti drastično veća.

Odličnu ponudu pametnih satova možete pronaći na  HGSPOT web prodaji.


Reci što misliš!