Sci-Tech

inovativni zadar i rentlio vas pozivaju

Friday Talks u Zadar dovodi Ognjena Bagatina, Marka Kovača i Luku Abrusa

Friday Talks u Zadar dovodi Ognjena Bagatina, Marka Kovača i Luku Abrusa

Nakon prvih uspješnih događanja koji su okupili više od 250 gostiju te vrhunske sugovornike poput Tomislava Cara, Alberta Gajšaka i Mateje Zbodulje Petrak, najavljen je Zadar Friday Talks 2019.

Inovativni Zadar i Rentlio u Zadar ponovno dovode zanimljive predstavnike domaće tehnološko-poduzetničke scene. U InZad inkubatoru na Novom Bokanjcu očekuju vas tri gostovanja i tri vrhunska gosta koja će s okupljenima podijeliti svoje priče o životu, biznisu i lekcijama koje su naučili na svom putu.

Prvi Friday Talks na rasporedu je 15. studenog kada u Zadar stiže Ognjen Bagatin, ravnatelj jedne od najbrže rastućih klinika u Hrvatskoj i regiji, koji se godinama trudi pozicionirati Hrvatsku na svjetskoj karti zdravstvenog turizma. Tjedan dana kasnije, 22. studenog, gost je Marko Kovač, suosnivač, dugogodišnji CEO i današnji član upravnog odbora Repslyja, poznatog domaćeg biznisa za unaprjeđenje prodaje i promocije u maloprodaji. Ciklus Zadar Friday Talks 2019. završava 29. studenog kada ćete moći poslušati inspirirajuću priču Luke Abrusa, suosnivača i izvršnog direktora agencije Five koja zapošljava 180 ljudi.

Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen zato preuzmite svoju besplatnu ulaznicu odmah!


Reci što misliš!