Sci-Tech

redizajniran

Microsoft Office Mobile postao jednostavniji, učinkovitiji i prikladniji

Microsoft Office Mobile postao jednostavniji, učinkovitiji i prikladniji

Microsoft Office Mobile aplikacija ima novi Fluent dizajn koji u prvi plan stavlja alate potrebne za rad na mobilnom uređaju kako bi se podignula mobilna produktivnost na novu razinu.

Word, Excel i PowerPoint programi u paketu Microsoft Office Mobile  sada su spojeni u jednoj aplikaciji što smanjuje   potrebu za prebacivanjem između više aplikacija i   količinu memorije koja se koristi na  telefonu. 

Osim toga, dodane su neke korisne značajke poput korištenje kamere za stvaranje PDF datoteka, pretvaranja slika u Word  datoteku za uređivanje ili slika neke tablice u Excel za rad s podacima. Za dizajniranje prezentacije u PowerPointu sada jednostavno možete odabrati fotografije s telefona koje želite koristiti.  Dodano je skeniranje QR kodova za otvaranje datoteka i veza.

Značajke produktivnosti poput Play My Emails omogućuju  slušanje  pretinca  pošte kao da je podcast, a Read Aloud će poslužiti sličnu funkciju u Word i Office aplikacijama. Tu je i jednostavan pristup Sticky Notes za bilježenje brzih podsjetnika i ideja.

Budući  danas sve više mobilnih uređaja koristi AMOLED zaslone tako su OneDrive, Excel, Word i PowerPoint prešli su u tamni način rada.

Korisnici Galaxy Note 10, već mogu ili koriste  Mobile Office o novu aplikaciju jer je rana verzija pristigla s uređajima.  Ako ste vi jedan od vlasnika ovog uređaja stiže vam  ažuriranje na ovu novu  inačicu po dostupnosti.

Želite li i vi isprobati nove mogućnosti aplikacije? Nema problema. Prijavite se u grupu Office Mobile Android Preview kako bi mogli preuzeti aplikaciju za javni pregled.   Ako imate  iPhone   možete se upisati u testFlight program i koristiti aplikaciju.

Microsoft planira Office Mobile aplikaciju proširiti na tablete. Do daljnjega podržane su pojedinačne aplikacije za Word, Excel i PowerPoint.

Uz ovu novu aplikaciju Office, Microsoft je predstavio svoju novu inačicu  logotipa sustava.  


Reci što misliš!