Sport

Nogomet

Graziano Pellè isključen iz talijanske reprezentacije

Graziano Pellè isključen iz talijanske reprezentacije

Napadač Graziano Pellè isključen je iz talijanske reprezentacije jer nije pružio ruku izborniku Giampieru Venturi na jučarašnjoj kvalifikacijskoj utakmici za SP 2018. protiv Španjolske (1-1) kada je zamijenjen te neće igrati u nedjelju drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Makedonije, objavio je u petak Talijanski nogometni savez (FIGC).

"Izbornik Giampiero Ventura, u dogovoru sa FIGC-om, je odlučio isključiti Graziana Pellèa s popisa igrača za utakmicu protiv Makedonije zbog njegovog ponašanja puna nepoštovanja u trenutku kada je zamijenjen", stoji u priopćenju Saveza.

Pellè je zamijenjen u četvrtak u utakmici protiv Španjolske nakon sat vremena igre zbog loše igre. Zamijenio ga je Ciro Immobile. Pellè je sjeo na klupu, a da nije pružio ruku izborniku.

Igrač se tijekom večeri ispričao putem Instagrama. "Ah da! Na žalost opet sam napravio glupost. Ponio sam se na naprihvatljiv način prema "Gospodinu" i prema svojim suigračima koji uvijek iskazuju svoje vrednote unutar fantastične momčadi čiji smo svi dio", napisao je talijanski napadač koji od ovog ljeta igra u Kini na svom profilu na Instagramu.

"Svaka pogreška nosi sa sobom posljedice i opravdano je da preuzmem odgovornost za ono što se dogodilo", dodao je.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.