Sport

Ruska nogometna liga

Caktaš: Da sam ostao u Hajduku, vjerojatno bih bio na pripremama za Euro

Caktaš: Da sam ostao u Hajduku, vjerojatno bih bio na pripremama za Euro

Mijo Caktaš u siječnju je napustio Hajduk i otišao u Rubin iz Kazana, a nakon polusezone u Rusiji vratio se kući zadovoljan. Jedanaest odigranih utakmica, jedan gol i dvije asistencije, ne otkrivaju sve ono dobro što je Mijo napravio.

"Najvažnije je da sam se dobro snašao, da sam odmah počeo igrati i bio standardan. To mi vrijedi više od svega, jer sam napravio solidan temelj uoči naredne sezone, u kojoj planiram napraviti novi iskorak", javio se Mijo s odmora na makarskoj rivijeri.

Ipak, temelj koji je napravio morat će proći još jednu provjeru.

"Trener Valerij Čalji dobio je otkaz, čekamo novog trenera i par pojačanja, pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Meni se sviđa u Rusiji, liga je jaka, tako da vjerujem da ću u njoj još napredovati, ali moram vidjeti kakvi su planovi novog trenera."

Liga je jaka, ali očito nedovoljno jaka da Mijo zadrži reprezentativni status kod izbornika Čačića.

"Ne znam što bih rekao. Nelogično je da sam bio dio reprezentacije dok sam igrao u HNL-u, a kad sam otišao u puno jaču rusku ligu, da više nisam u kadru. Čini mi se da bih vjerojatno i dalje bio među kandidatima da sam ostao u Hajduku, ali što da radim. Žao mi je, još sam mlad, nadam se da će za mene još biti prilike", kaže Caktaš.

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.