Sport

Ima se, može se

KK Zadar potpisao reprezentativce Nizozemske i Bugarske

KK Zadar potpisao reprezentativce Nizozemske i Bugarske
facebook/kkzadar

Nakon što su se izborili za skidanje blokade na transfere igrača, Košarkaški klub Zadar krenuo je u 'napad'. Iz Jazina stižu vijesti kako su ugovori potpisani s Yannickom Frankeom i Aleksandrom Janevom

KK Zadar objavio je preko društvene mreže Facebook, kako su nizozemski reprezentativac Yannick Franke  i bugarski Aleksander Yanev Georgiev nova pojačanja za kluba s Višnjika. 

Yannick Franke nizozemski je reprezentativac i igra na poziciji beka šutera. Karijeru je započeo u Leidenu, a početkom ove sezone potpisao je za grčki AEK. Međutim, tamo nije zaigrao niti minute, pa je s njime ugovor sporazumno raskinut, a iz Zadra su brzo reagirali i s njime potpisali ugovor na 2,5 godine.

Osim s Frankeom, Zadar je potpisao ugovor i s bugarskim reprezentativcem Aleksandrom Janevom. Ovaj je krilni centar karijeru započeo u Chernom Moru, da bi početkom ove sezone potpisao za makedonski Kožuv. Do zaključenja ovog teksta nismo uspjeli doznati na koji je vremenski period suradnja dogovorena.

 

Koliko će ova dvojica igrača uz već dobro poznatog Maja Kovačevića pridonijeti momčadi Nevena Plantaka doznat ćemo možda već i ovog petka kada Zadar gostuje kod MZT-a.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti