Sport

Nogomet, Serie A

Spalletti izbacio Tottija iz momčadi

Spalletti izbacio Tottija iz momčadi

Trener talijanskog nogometnog velikana Rome Luciano Spalletti izbacio je iz momčadi Francesca Tottija što je izazvalo kaos u klubu i oko njega.

Spalletti je izbacio Tottija iz momčadi nakon što se 'l capitano' požalio novinarima zbog tretmana koji ima u klubu, te činjenice da s trenerom nema gotovo nikakav odnos.

Treneru Rome to se nije svidjelo pa je suspendirao Tottija i legendarni kapetan rimskog kluba neće konkurirati za večerašnji ogled protiv Palerma. Totti je za kaznu saznao na jutrošnjem zajedničkom doručku nakon čega je pokupio stvari i napustio klub. Tottijev odlazak je izazvao kaos u svlačionici zbog čega je morao intervenirati i predsjednik kluba James Pallotta. Do medija se probila vijest kako su igrači burno reagirali kada su saznali da je njihov kapetan kažnjen. Ogorčeni su i navijači koji su već najavili prosvjede.

"Iznimno poštujem Tottija i odmah ću ga pozvati na razgovor. Međutim, nije mi jasno zašto je izjavio da ga u klubu ne poštuju dovoljno," kazao je predsjednik Pallotta.

Totti je cijelu svoju karijeru proveo u Rimu sakupivši više od 700 nastupa u dresu 'vučice'. Pod Spallettijem je odigrao samo 33 minute, a najviše ga je pogodilo što je protiv Reala u Ligi prvaka dobio tek šest minuta.

"U dobroj sam fizičkoj spremi i želim igrati. Ozljeda je iza mene i ne igram isključivo zbog trenera. Znam da u mojim godinama moram igrati manje, ali ne želim na ovaj način završiti karijeru. Tražim više poštovanja," kazao je Totti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.