Sport

Nogometni mercato

Cuadrado stiže u Juventus, Balotelli se vraća u Milan

Cuadrado stiže u Juventus, Balotelli se vraća u Milan

Prema pisanju talijanskih medija u utorak će Serie A osnažiti dva igrača engleskih premijerligaša, jer bi se Mario Balotelli iz Liverpoola trebao vratiti u Milan, a Kolumbijac Juan Cuadrado će dres Chelseaja zamijeniti Juventusovim.

Cuadrado bi već večeras trebao stići na Apeninski poluotok kako bi u utorak prošao liječničke preglede u Torinu, a isto očekuje i Balotellija u Milanu.

Kolumbijski reprezentativac Cuadrado je u siječnju ove godine za 33 milijuna eura prešao iz Fiorentine u Chelsea, ali se nije uspio nametnuti Joseu Mourinhou. Cuadrado bi redove talijanskog prvaka trebao stići na jednogodišnju posudbu, a talijanski mediji javljaju da bi njegov angažman "Staru damu" trebao stajati 1,5 milijuna eura.

S druge strane, talijanski reprezentativni napadač Mario Balotelli nije se naigrao kod Brendana Rodgersa i pokušat će vratiti svoju napadačku ubojitost na San Siru, u klubu iz kojeg je otišao u Liverpool.

Talijanski izvori tvrde da će Milan u ovoj posudbi podmirivati polovicu Balotellijeve plaće iz ugovora s Liverpoolom, koja iznosi 80.000 funti tjedno.

Balotelli je igrajući za Milan postigao 26 pogodaka u 43 nastupa u Serie A, a to mu je bio najbolji učinak u karijeri. u kojoj je, osim Milanovog i Liverpoolovog, nosio i dresove Intera te Manchester Cityja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.