Sport

Nogomet

Di Canio: Balotelli ima demone u mozgu

Di Canio: Balotelli ima demone u mozgu

Mario Balotelli ima "demone u mozgu" i zanimljivije mu je biti celebrity nego nogometaš, smatra Paolo Di Canio.

Talijan još ne znam gdje će igrati ove sezone, nakon što je prošlu proveo u Liverpoolu i nije se iskazao.

"Govoreći kao trener, moj je pogled na nogomet da moraš razumjeti što znači igrati za sebe i suigrače. Moraš pokazati empatiju i u dobrim i u lošim trenucima. Baš ne izgleda da je on pokazuje...", rekao je Di Canio za TalkSport.

"Mnogi su ga treneri pokušali promijeniti, Mancini mu je bio nogometni otac, ali čak ga ni on sad ne želi u Interu."

"Mourinho ga je shvaćao u početku, on vrlo dobro čita igrače i vidio je da može promijeniti tog momka. Sad ima skoro 25 godina, mora se promijeniti, ne pouzdati se u druge da mu to učine."

"Demoni su mu u mozgu. Još je mlad, snažan tjelesno, nevjerojatno sportske građe, ali nikad nije iskoristio taj prirodni potencijal. Ponekad misli da je nogomet to što može zadržati loptu, pokazati se na neki način, a suigrači neka trče za njega. Ne. Nogomet je žrtvovanje. Nogomet je povezanost sa suigračima. I to ne u baru i tamo biti velikodušan, nego na terenu treba biti velikodušan."

"Velik je potencijal i iz srca se nadam da će se promijeniti, ali pretpostavljam da će to biti jako teško jer provodi previše vremena na društvenim mrežama i čini se da koristi nogomet da bi bio slavan, a ne obratno."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.