Sport

Nogometni mercato

Službeno: Fernando Torres u Milanu!

Službeno: Fernando Torres u Milanu!

Kako prenosi Goal.com, Chelsea i Milan su na službenim stranicama objavili kako je dogovorena dvogodišnja posudba Fernanda Torresa (30)! Preostao je samo dogovor između igrača i talijanskog kluba te liječnički pregled.

Španjolcu će Milan biti četvrti klub u karijeri, nakon što je šest godina proveo u Atletico Madridu, četiri u Liverpoolu i posljednje tri u Chelseaju.

Na Stamford Bridge je došao za basnoslovnih 58,5 milijuna eura, ali nikada nije opravdao toliki novac, iako mu statistika nije loša. U 172 utakmice je zabio 45 golova, a 35 puta je asistirao.

Prošle sezone odigrao je 41 susret, ali je pretežno ulazio s klupe ili nije odigrao svih 90 minuta, ako je bio u početnom sastavu. Svejedno je uspio dati 11 golova.

U Milano dolazi kao zamjena za Marija Balotellija, a konkurencija će mu biti Giampaolo Pazzini i M'Baye Niang kao jedini klasični napadači.

Odlazak Torresa znači i da će samo dva dana prije kraja ljetnog prijelaznog roka Jose Mourinho u šoping jer je ostao samo na ozlijeđenom Diegu Costi i 'starom' Didieru Drogbi, a konstantno i priča kako mu momčad mora imati najmanje tri napadača.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.