Sport

Nogomet

Leko: Ovo je najteži dan u mojoj karijeri

Leko: Ovo je najteži dan u mojoj karijeri

Ivan Leko nije uspio spasiti Leuven od ispadanja u drugu ligu. U posljednjem krugu kvalifikacija, u borbi s drugoligašima, Leuven nije uspio izboriti prvo mjesto.

Leko je u završnici sezone s pozicije pomoćnog trenera u Lokerenu i još uvijek aktivnog igrača, preselio u Leuven gdje je preuzeo ulogu prvog trenera i pokušao spasiti momčad od ispadanja.

Izravan ostanak u ligi bio je teško ostvariva misija i Leko je s Leuvenom morao u kvalifikacije. Tu je u prvom krugu eliminirao posljednjeplasiranog prvoligaša Mons i zatim u drugom krugu zaigrao protiv tri drugoligaške momčadi.

Međutim Eupen, St. Truiden i Mouscron pokazali su se tvrdim orahom i nakon poraza kod St. Truidena 2-1, Leko je s Leuvenom preselio u drugu ligu.

- Ovo je najteži dan u mojoj karijeri. Igrali smo jako loše, stvarno ne razumijem moje igrače. Vjerojatno sam i ja napravio neke pogreške, ali sam se nadao da ćemo okrenuti stvari na svoju stranu - istaknuo je Leko nakon posljednjeg poraza.

Kolo prije kraja kvalifikacija Leuven drži posljednje mjesto s četiri osvojena boda, a prvoplasirani Mouscron bježi mu nedostižna četiri boda.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.