Sport

Nogomet, Premiership

Ferdinand: Manchester bi mogao požaliti što je pustio Vidića

Ferdinand: Manchester bi mogao požaliti što je pustio Vidića

Stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand ne slaže se s puštanjem Nemanje Vidića u Lazio i smatra kako bi njegov odlazak mogao biti jednaka greška kao i raniji odlazak Jaapa Stama u Lazio.

Sir Alex Ferguson pustio je Stama u Lazio jer je smatrao kako je njegova igračka karijera krenula silaznom putanjom, međutim Stam je nastavio igrati sjajno u dresu Lazija. Milana i potom Ajaxa te je i sam Ferguson priznao kako je njegov odlazak bio pogreška.

Rio Ferdinand povlači paralelu između odlaska Stama i Vidića koji će se na ljeto priključiti Interu.

- Vrijeme će pokazati hoće li Manchester United požaliti što je pustio Vidića. Primjerice Jaap Stam je još nekoliko godina igrao na vrhunskoj razini nakon odlaska iz Uniteda i isto bi se moglo dogoditi i s Nemanjom. On je fantastičan igrač, šteta što odlazi iz Uniteda - rekao je Ferdinand.

Na kraju sezone Ferdinandu završava ugovor, želi ostati u Unitedu, ali mora prvo vidjeti je li uopće potreban budućem menadžeru.

- Spreman sam, zdrav i želim nastaviti karijeru u Unitedu. Razgovarao sam s dosta ljudi i svi su mi poručili da nastavim igrati koliko god je to moguće. Želim i dalje igrati nogomet. Jasno mi je da je klub trenutno u poziciji kada ne može odlučivati o puno stvari. Moramo prvo vidjeti tko će biti novi menadžer i koji su njegovi planovi. Kakvu god odluku donese, prihvatit ću je, ali prije ostalih klubova, razgovarat ću s Unitedom - rekao je Ferdinand.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.