Sport

Nogomet, Premiership

Vidić ostaje kapetan Uniteda do kraja sezone

Vidić ostaje kapetan Uniteda do kraja sezone

Menadžer Manchester Uniteda David Moyes potvrdio je da će srpski nogometaš Nemanja Vidić ostati kapetan sve do kraja sezone kada će napustiti Old Trafford.

Podsjećamo, 32-godišnji branič je ranije u petak objavio da na kraju sezone, po isteku aktualnog ugovora, odlazi iz kluba u kojem je igrao od 2006. kada je došao iz moskovskog Spartaka. Engleski su novinari u petak na redovitoj konferenciji za novinare pitali Moyesa hoće li Vidić, nakon objave odlaska, izgubiti koncentraciju i je li zbog toga razmišljao o davanju kapetanske vrpce nekom drugom. Škotski je stručnjak, međutim, odbacio takvu ideju.

- Netko poput Vidića ne može izgubiti koncentraciju, on je pravi lider. Briljantno je igrao za ovaj klub i očekujem da će tako biti i do kraja sezone - rekao je Moyes, dodavši kako je s Vidićem postigao sporazum o rastanku.

- Nemanja i ja smatramo da je to ispravna odluka i za klub i za njega. Ljudi znaju da postoje stvari koje želim napraviti, određene promjene tijekom vremena. No, Vidićev odlazak nema veze s tim. On je osjetio da je pravi trenutak za odlazak, a mi moramo krenuti dalje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.