Sport

Nogomet, Premiership

Vidić potvrdio odlazak iz Manchester Uniteda

Vidić potvrdio odlazak iz Manchester Uniteda

Kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić potvrdio je kako će na kraju sezone, po isteku aktualnog ugovora, napustiti Old Trafford.

Ovaj 32-godišnji obrambeni nogometaš u potrazi je za novim izazovima, a po medijima se milanski Inter spominje kao njegova najvjerojatnija nova destinacija.

Vidić je u Manchester United stigao 2006. iz moskovskog Spartaka, a otad je klubu pomogao u osvajanju čitavog niza trofeja.

- Nisam nikad mogao zamisliti osvajanje 15 trofeja i sigurno neću nikada zaboraviti tu divnu moskovsku večer. Međutim, odlučio sam da ću nastaviti dalje na kraju sezone. Želim si ponovo dati izazov i dati najbolje od sebe u sljedećim godinama. Ne razmatram ostanak u Engleskoj jer je jedini klub za koji sam ikad ovdje želio igrati bio Manchester United i sretan sam što sam bio njegovim dijelom puno godina - poručio je srpski nogometaš putem web-stranice aktualnog engleskog prvaka.

S Manchester Unitedom Vidić je između ostaloga osvojio pet premierligaških naslova, a vrhunac mu je osvajanje Lige prvaka u Moskvi sezone 2007/08.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.