Sport

Nogomet, Primera

Pranjić: Očekujem da ću dugo ostati u Celti

Pranjić: Očekujem da ću dugo ostati u Celti

Hrvatski nogometaš Danijel Pranjić (31) u utorak je službeno potpisao ugovor za Celtu do kraja sezone, te je predstavljen u novom klubu.

U ugovoru stoji i opcija mogućeg trajnog otkupa ugovora od lisabonskog Sportinga, što bivši igrač Osijeka i zagrebačkog Dinama priželjkuje.

- Ovih šest mjeseci u Sportingu nisu bili dobri za mene jer sam imao nekih problema i želio sam otići. Kada je došla ponuda od Celte, nisam oklijevao u nijednom trenutku. Očekujem dobre stvari sljedećih mjeseci i dugi ostanak ovdje - rekao je Pranjić.

Jedan od razloga zašto se sportski direktor galicijskog kluba Miguel Torrecilla odlučio na dovođenje Pranjića jest njegova raznovrsnost.

- Izabrali smo Danijela zbog raznovrsnosti i međunarodnog iskustva. To je igrač koji može igrati bilo gdje na lijevom boku, kao i u sredini - kaže Torrecilla.

- Osjećam se ugodno igrati na bilo kojoj poziciji na lijevom boku, ali voljan sam igrati na bilo kojoj poziciji koju trener odabere.

Pranjić bi debi mogao imati već u subotu u prvenstvenom srazu protiv Real Sociedada na Balaidosu, na što je, kaže, spreman.

- Istina je da sam bio ozlijeđen, ali sada sam se oporavio. Odmah ću započeti trenirati s momčadi i mogu računati na mene u subotu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.