Sport

Nogomet

Vidić: Utakmica protiv Hrvatske će biti sjajna

Vidić: Utakmica protiv Hrvatske će biti sjajna

Kapetan Manchester Uniteda, srpski nogometaš Nemanja Vidić, najavio je u intervjuu za FourFourTwo skorašnji okršaj između Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Brazilu.

Vidić (31) više ne igra za reprezentaciju, ali prati nastupe nacionalne momčadi koja je u prve četiri utakmice skupine A osvojila samo četiri boda. Na vrhu skupine su s po deset bodova Belgija i Hrvatska koja će u ožujku ugostiti Srbe.

- Imamo mladu reprezentaciju. Nismo dobro krenuli u kvalifikacije, ali možemo biti samo jači, pred nama je sjajna budućnost. Ja sam se umirovio i sada sam samo navijač reprezentacije. Utakmica protiv Hrvatske će biti sjajna za gledanje i igranje, a Srbija ima mlade igrače koji mogu pokazati svoje sposobnosti i usrećiti zemlju - rekao je Vidić i još se malo osvrnuo na vlastito umirovljenje.

- Nikad ne znaš kad je pravo vrijeme za odlazak iz reprezentacije. Moraš donijeti odluke, neke su dobre, a neke nisu. No, ponekad moraš otvoriti mjesto mladima, a ja sam ionako igrao deset godina za reprezentaciju. Sad sam mladima pružio priliku da igraju i pokažu svoje sposobnosti. Imamo nekoliko vrlo dobrih mladića, primjerice Matiju Nastasića iz Manchester Cityja - zaključio je Vidić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.