Sport

Nogomet, Serie A

Budan: Zamparini mi nudi funkciju u klubu

Budan: Zamparini mi nudi funkciju u klubu

Iako su talijanski mediji prije desetak dana pisali da bi se Palermo volio riješiti financijskog tereta koji mu nosi ugovor Igora Budana (32), hrvatski nogometaš je dobio ponudu da ostane u klubu ne samo sljedeće sezone, već i nakon što završi igračku karijeru.

Otkrio je to sam Budan u razgovoru za portal Live Sicilia.

- Mislim da ću biti dio Palermove momčadi i sljedeće sezone. Mogu vam reći da sam razgovarao s predsjednikom Maurizijem Zamparinijem prije posljednje ligaške utakmice protiv Genoe i on me uvjerio da ostajem - kazao je Budan i dodatno pojasnio:

- Ujutro prije utakmice predsjednik me nazvao, pohvalio me i pitao me bih li volio ostati u Palermu i iduće sezone. Nakon godinu dana bila bi mi ponuđena funkcija unutar kluba. Bio sam počašćen i ponosan na takvu ponudu, ali mislim da mogu igrati još dvije ili tri godine. Pokazao sam prošle sezone da sam sposoban za to.

Podsjetimo, nakon što ga je u prvom dijelu sezone mučila ozljeda, kao i manjak povjerenja tadašnjeg trenera Devisa Mangije, u nastavku je Budan "eksplodirao" i pod vodstvom novog trenera Bortola Muttija ubilježio šest pogodaka i tri asistencije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.