Sport

Nogomet, Liga prvaka

Bivši osvajači Lige prvaka daju prednost Bayernu

Bivši osvajači Lige prvaka daju prednost Bayernu

Njemački Kicker anketirao je uoči subotnjeg finala Lige prvaka nekolicinu bivših osvajača ovog natjecanja. Većina ispitanih daje prednost Bayernu u odnosu na Chelsea.

Bavarci će igrati na svojoj Allianz Areni što je većini glavni argument za prognozu da će na kraju slaviti peti naslov europskg prvaka u klupskoj povijesti.

Didier Deschamps, osvajač Lige prvaka s Marseilleom 1993. godine: - Bit će 3-1 za Bayern jer igra kod kuće i iskoristit će svoju napadačku snagu.

Lars Ricken, osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. godine: - Bit će 1-0 za Bayern. Otkad smo 2002. izgubili finale Kupa UEFA-e u Rotterdamu od Feyenoorda, znam da se prednost domaćeg terena ne smije podcjenjivati.

Bodo Illgner, osvajač Lige prvaka s Real Madridom 1998. godine: - Bit će 2-1 za Bayern. Ne može mu pobjeći još jedan naslov.

Gary Neville, osvajač Lige prvaka s Manchester Unitedom 1999. godine: - Bit će 2-1 za Chelsea. Bayern će pasti kao i protiv nas 1999. Drogba će imati veliku večer.

Ottmar Hitzfeld, osvajač Lige prvaka s Borussijom (D) 1997. i Bayernom 2001. godine: - Bit će 3-1 za Bayern. Ove je sezone u Ligi prvaka pružao sjajne igre. Ima veliku snagu u ofenzivnom dijelu igre.

Deco, osvajač Lige prvaka s Portom 2004. i Barcelonom 2006. godine: - Bit će 1-0 za Chelsea. Njegovi su igrači iskusni i hladnokrvni u finalima što su pokazali i u nedavnom finalu FA Cupa protiv Liverpoola.

Dietmar Hamann, osvajač Lige prvaka s Liverpoolom 2005. godine: - Bit će 5-4 za Bayern nakon jedanaesteraca. Nakon 120 minuta prednost će biti na strani Bayerna jer je već pobijedio Real na penale.

David Villa, osvajač Lige prvaka s Barcelonom 2011. godine: - Bit će 1-0 za Chelsea jer ima sjajnu defenzivnu igru. Bit će to finale s malo prilika, a mogao bi presuditi jedan od mojih prijatelja, Fernando Torres ili Juan Mata.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.