Sport

Nogomet, Serie A

Montella: Totti je čudo jedno

Montella: Totti je čudo jedno

Na pravi je način 35-godišnja nogometna ikona Rome Francesco Totti proslavio u subotu jubilarnu 500. utakmicu koju je odigrao u talijanskoj Seriji A za tu momčad.

Postigao je Totti dva pogotka u remiju 2-2 na Olimpicu protiv Catanije. Istina, Totti je prije dva gola promašio penal i njegova je momčad uzela samo bod koji se ne može tretirati kao uspjeh, ali je vječiti Totti odigrao briljantnu utakmicu i podsjetio na svoje najbolje dane.

Oduševljen je bio i Vincenzo Montella, nekada dugogodišnji Tottijev suigrač u Rominom napadu, a danas trener Catanije koja je gostovala u Rimu.

- Totti je čudo jedno. Imao sam protekciju igrati s takvim majstorom, a danas sam jednostavno mogao uživati u njemu. Iako je igrao protiv moje momčadi, ja sam mu pljeskao - rekao je Montella.

Unatoč ovacijama i divljenju svih na stadionu Totti nije bio zadovoljan.

- Možda bi sve drugačije završilo da sam realizirao penal u 9. minuti. Stvar sam spasio s dva gola, ali do željenog nismo došli. Tri boda su uvijek iznad osobne statistike - rekao je čovjek koji je tako došao do 215. pogotka u Seriji A tijekom svoje karijere.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.