Sport

Jedrenje

Zadarska posada Fantela/Marenić približila se putem weba svojim navijačima

Zadarska posada Fantela/Marenić približila se putem weba svojim navijačima

Zadarska jedriličarska posada Šime Fantela i Igor Marenić približila se svojim navijačima i svima koji ih prate i podržavaju otvorivši svoju vlastitu web stranicu te Facebook i Twitter profile.

Na njihovoj stranici možete pratiti najnovije vijesti vezane uz posadu Fantela-Marenić, a zelja im je da se tim putem još više približe rezultati i aktivnosti posade za vrijeme priprema i regata sve do kraja sezone koja završava s Olimpijskim Igrama u Londonu.

Iako imaju jako malo vremena obzirom na gust raspored regata i natjecanja u olimpijskoj godini, Šimi i Igoru prijatelji su pomogli u kreiranju stranice.

Šime i Igor truditi će se nakon svakog dana natjecanja objaviti vijest s rezultatom, ponekom slikom, izjavom ili video isječkom, kao što su to radili nakon regata Svjetskog kupa.

Pozivamo sve ljubitelje zadarskog sporta da prate i podržavaju našu trofejnu posadu tijekom posljednjih mjeseci do Olimpijskih Igara.

Pred njima je Svjetsko prvenstvo klase 470 u Barceloni na koje putuju ove subote. Nakon toga idu u Weymouth, mjesto održavanja olimpijske regate, a potom putuju u Škotsku gdje će nastupiti na EP.

Nakon Europskog prvenstva, ostaju na Otoku s kojeg se vraćaju nakon Olimpijskih igara, zato će ih se najlakše pratiti preko web stranice Fantela-marenic.com.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.