Sport

Nogomet, Premiership

Mancini: Ja sam posljednji trener na svijetu koji vjeruje Balotelliju

Mancini: Ja sam posljednji trener na svijetu koji vjeruje Balotelliju

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini priznao je britanskim novinarima da vjeruje kako je on jedini preostali nogometni trener na svijetu koji još uvijek vjeruje kontroverznom Mariju Balotelliju.

Podsjetimo, Balotelli je u utakmici protiv Arsenala, koju je City izgubio s 1-0, zaradio crveni karton (dva žuta) kojim je svaka nada "građana" za osvajanjem barem boda na Emiratesu ugašena. Mancini je nakon susreta rekao da je Balotellijeva karijera u Cityju gotova, te je čak od nogometnog saveza Engleske (FA) tražio dodatnu kaznu za preoštar start svog pulena na Alexa Songa.

Međutim, samo dan uoči velikog okršaja s gradskim rivalom Unitedom, koji bi mogao biti odlučujući za naslov prvaka, Mancini će povjerenje ukazati - Balotelliju.

- Možda sam ja posljednji čovjek u nogometu koji vjeruje Mariju. Ali, u ovakvoj utakmici ima moje povjerenje. Ispričao mi se nakon crvenog kartona i sve je u redu. Jako naporno radi u posljednje vrijeme i vjerujem da u ovoj utakmici on može postići pa i dva, tri pogotka - rekao je Mancini.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.