Sport

Nogomet, Premiership

Šeik Mansour zadovoljan Mancinijem

Šeik Mansour zadovoljan Mancinijem

Veliki gazda nogometaša Manchester Cityja šeik Mansour dao je ohrabrenje menadžeru Robertu Manciniju uoči velikog mančesterskog derbija na Etihadu (30. travnja) u sklopu 36. premierligaškog kola.

Usprkos činejnici da bi "građani" ove sezone mogli ostati bez trofeja iako su šest mjeseci proveli na vrhu prvenstvene ljestvice, Mansour je, kaže, zadovoljan ostvarenim napretkom.

- Razlika je tri boda i imamo šanse. Ali što god se dogodi i ako i ne pobijedimo, moram reći da sam jako zadovoljan s igračima, momčadi i menadžmentom. Svi su dali sve od sebe i jako su se popravili u zadnjih nekoliko utakmica - rekao je Mansour za Abu Dhabi TV.

Nakon poraza od Arsenala na Emiratesu (1-0) City je za gradskim rivalom Unitedom zaostajao velikih osam bodova, ali su potom u dva kola "crveni vragovi" protiv Wigana i Evertona suprotno očekivanjima osvojili tek jedan bod i vratili neizvjesnost u bitku za naslov budući je razlika između prvoplasirana dva kluba tri kola prije kraja tek tri boda.

City bi pobjedom u preostale tri utakmice do kraja sezone vjerojatno postao novim engleskim prvakom zbog bolje gol-razlike od Uniteda. U slučaju neuspjeha u Premiershipu engleski mediji smatraju da će Mancini teško dočekati sljedeću sezonu usprkos optimističnim tonovima Mansoura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.