Sport

Bogat sportski vikend zadarskih predstavnika

Bogat sportski vikend zadarskih predstavnika

Natjecanje u košarkaškoj A-1 ligi za prvaka stiglo je do 10. kola. Igrači Zadra od 18 sati gostuju u Slavonskom Brodu kod Svjetlosti. „Svaka čast Brođanima ali bodovi pripadaju nama, zanimaju nas samo dva boda" - ističe kapetan momčadi s Višnjika, Ive Ivanov.

Aktivni će biti i košarkaši Sonik Puntamike pred kojima je gostovanje u Rijeci kod Kvarnera u ogledu 7. kola A-1 lige za ostanak. Susret se igra od 18 i 30. „Bit će teško, situacija u kojoj se nalazimo nije nimalo bezazlena, međutim, nema kukanja, treba do kraja sezonu odraditi na pravi način, ništa još nije izgubljeno" - kaže sportski direktor Puntamičana, Pero Perić.

Četiri kola još su preostala do kraja sezone u Prvoj HNL. Nogometaši Zadra u ovom 27. kolu na igralištu u Stanovima domaćini su  vinkovačkoj Cibaliji. Početak utakmice je u 16 i 30. „S pobjedom bi dobili puno toga, ostanak u ligi bio bi gotovo pa osiguran, idemo po tri boda" - dodaje trener NK Zadar, Dalibor Zebić.

Posljednje 22. kolo na rasporedu je u Prvoj kuglačkoj ligi. Zadar će ugostiti na svojoj kuglani zagrebačku Grmoščicu. „Želimo se s pobjedom oprostiti od svojih navijača i vjerujem da ćemo u tom i uspjeti" - kazao je Šime Mijolović, trener kuglačkog kluba Zadar.

Uzvratni susret poluzavršnice stolnoteniskog doigravanja između Donata i Dr. Časla igra se ove subote od 11 sati u Zagrebu. Dr. Časl je slavio u prvom ogledu ovih dvaju protivnika igranom u Zadru te će u slučaju današnje pobjede izboriti plasman u finale dok će Zadrani okončati za njih i ovako iznimno uspješnu sezonu. „Samim plasmanom u doigravanje mi smo svoje napravili, danas sigurno završavamo sezonu, Dr. Časl je puno bolji i idemo u Zagreb samo odraditi ovaj susret" - na kraju će trener zadarskih stolnotenisača, Denis Karlović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.