Sport

Nogometni mercato

Aston Villa i Sunderland u utrci za Kranjčarom?

Aston Villa i Sunderland u utrci za Kranjčarom?

Engleski nogometni portal Caughtoffside donio je u ponedjeljak informaciju kako bi hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar ovo ljeto trebao napustiti Tottenham, te da su najviše za njega zainteresirani Aston Villa i Sunderland.

Kranjčar posljednje dvije sezone igra vrlo malo za ''spurse''. U aktualnom je izdanju Premiershipa dobio priliku u samo 12 utakmica, a pritom je postigao jedan pogodak i jednom asistirao. Caughtoffside piše da je Kranjčar spreman otići s White Hart Lanea iako ga ugovor s Tottenhamom veže još godinu dana.

Menadžer Aston Ville Alex McLeish bi nakon vrlo loše sezone navodno rado vidio Kranjčara u svojoj momčadi, a priliku za dovođenje veznjaka koji je postigao 15 pogodaka za hrvatsku reprezentaciju će pokušati iskoristiti i Sunderland.

Podsjetimo, Kranjčar je trenutno izvan pogona zbog ozljede koljena desne noge i za njega je sezona vjerojatno završena što znači da je možda već odigrao posljednju utakmicu u dresu Tottenhama. A koliko je ozbiljan interes Ville i Sunderlanda, pokazat će se kad se otvori ljetni prijelazni rok.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.