Sport

Nogomet, Serie A

Ne bude li prvak Allegri će dobiti otkaz u Milanu

Ne bude li prvak Allegri će dobiti otkaz u Milanu

Osam kola prije kraja u talijanskoj Seriji A nogometaši Milana, na vrhu ljestvice, imaju tek dva boda više od Juventusa (64-62). Mnogo se toga do kraja može promijeniti, makar Milan ima daleko lakši raspored.

Milan će do kraja sezone igrati na San Siru protiv Fiorentine, Genoe, Bologne, Atalanta i Novare, te u gostima kod Chieva, Siene i Intera. Sastav Massimiliana Allegrija ima i pogodnost što će čak pet od preostalih osam utakmica odigrati pred svojim navijačima. Može se govoriti i o šest, jer igraju i gradski derbi, na papiru kao gosti.

Juventus očekuje daleko delikatniji posao. U Torinu igraju protiv Lazija, Rome, Leccea i Atalante. U gostima će igrati kod Palerma, Cesene, Novare i Cagliarija.

Kako piše Tuttosport, Allegriju se trenutačno trese trenerska klupa. Naime, predsjednik Silvio Berlusconi je, navodno, jako ljut zbog ispadanja protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka i 44-godišnjak izgleda ima samo jedan izlaz, a to je obraniti naslov prvaka u Seriji A. Ne dođe li do toga, Tuttosport piše da će Allegri ugledati izlazna vrata.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.