Sport

Plivanje

Četiri medalje za PK Jadera sa Regionalnog PH za početnike

Četiri medalje za PK Jadera sa Regionalnog PH za početnike

U Šibeniku na 25m zatvorenom bazenu Crnica održalo se Regionalno prvenstvo Hrvatske za poečtnike regije 1. Na programu su bile discipline 100m mješovito, 25m slobodno, 25m prsno, 25m leptir, 25m leđno i štafeta 4X50m slobodno.

U konkurenciji 11 klubova i 310 plivača iz cijele Dalmacije, PK Jadera nastupio je sa 43 natjecatelja i kući se vratio sa 4 medalje. Najbolje rezultate je isplivala Ellena Šušteršić koja je osvojila dvije medalje u individualnim disciplinama i jednu u štafeti, do prve medalje je stigla u disciplini 25m slobodno te se s vremenom 17.63 plasirala na treće mjesto, a istu poziciju na postolju je zauzela i u disciplini 25m leptir sa vremenom 20.81.

Ženska štafeta u sastavu: Elena Šušteršić, Petra Lučev, Petra Dobrić, Tonka Krstić se sa vremenom 2:56.50 plasirala na drugo mjesto, dok je muška štafeta u sastavu: Renato Govorčin, Maksim Komadina, Filip Smolić, Mateo Škalec sa vremenom 2:31.51 doplivala do trećeg mjesta.

Osim članova koji su osvojili medalje vrijedne rezultate su isplivali i Tonka Krstić koja se u sve tri isplivane discipline plasirala na četvrto mjesto, a u disciplini 25m prsno je za 5 stotinki izgubila medalju, te jedan od najmlađih natjecatelja Maksim Komadina (2004) koji se u konkurenciji od dvije godine starijih plivača u disciplini 25m leptir plasirao na visoko 7 mjesto.

Ekipa koja je nastupla na natjecanju: Baraba Magdalena, Boban Jure, Bukvić Ante, Damjanić Maura, Dobrić Petra, Dugandžić Josip, Gaćina Bruno, Gambiraža Karlo, Govorčin Renato, Ivković Ivan, Klasić Lucija, Klasić Mia, Komadina Maksim, Krstić Tonka, Kuman Marija, Kuman Noa, Kurta Mia, Lisica Kristijan, Lučev Petra, Lukić Šime, Milin Jana, Molnar Mia, Morović David, Nižić Mate, Nižić Zara, Pedić Luka, Perić Karla, Pestić Martina, Pilipović Petar, Pinčić Manuel, Radman Ana, Smolić Filip, Stazić Roko, Škalec Mateo, Škifić Santo, Šušić Luka, Šušić Sara, Šušteršić Elena, Vukić Tomi, Zubčić Roko.

Treneri koji su vodili ekipu: Ante Džaja, prof., Danijel Torbarina, prof., Toni Krstić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.